Social

Târgu Jiu: Pietoni obligați să meargă pe stradă. Trotuarul, transformat în parcare!

Municipiul Târgu Jiu a devenit un adevărat haos după ce administrația locală a demarat acțiunea de repartizare și marcare a locurilor de parcare. Noi parcări de reședință permanente au fost înființate pe trotuare în unele zone, astfel că pietonii sunt nevoiți să meargă pe carosabil. 

O astfel de situație este întâlnită în zona 8 Mai din municipiu. Cetățenii nemulțumiți și-au arătat indignarea pe rețelele de socializare. ”În spate la Pizzeria Via Vai din Municipiul Târgu Jiu nu mai avem trotuare, avem parcări de domiciliu marcate cu roșu (deci permanent au dreptul la parcare), care este dreptul pietonilor Marcel Laurențiu Romanescu și domnilor Consilieri Locali că în zona respectivă nu există trotuare pentru circulația cetățenilor români care plătesc taxe și impozite locale?! Cum ați dat parcări de domiciliu permanente în dauna cetățenilor români care sunt pietoni și sunt obligați să meargă pe carosabil riscând accidente rutiere?!”, a scris un târgujian nemulțumit. 

Noi locuri de parcare permanente au fost înființate și pe carosabil, dar și în dreptul zonelor de acces în blocuri. Sunt voci care spun că repartizarea haotică a locurilor de parcare în municipiul Târgu Jiu s-a lăsat cu plângeri la poliție. 

Vizualizări: 4,209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: