Politică

Al doilea ministru care demisionează în scandalul azilelor

Gabriela Firea a decis să demisioneze din guvern, după discuția de astăzi cu premierul Marcel Ciolacu. Este al doilea ministru care demisionează în această săptămână, după Marius Budăi de la Ministerul Muncii.

Gabriela Firea era ministru al Familiei. "Am decis, cu mare regret, dar hotărâtă şi cu fruntea sus, să plec din Guvernul României. Am avut acum câteva minute o întâlnire cu domnul prim-ministru Marcel Ciolacu în care i-am prezentat demisia din funcţia de ministru al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Premierul Marcel Ciolacu a făcut și el o postare: "Îmi este foarte clar că doamna Gabriela Firea în calitate de ministru nu are nicio legătură directă cu acest caz. Cu toate acestea, a fost o presiune uriașă în ultimele zile la adresa domniei sale, din cauza unor colaboratori ai doamnei ministru pentru care s-a probat deja implicarea. În consecință, până la clarificarea tuturor aspectelor legate de acest caz, doamna Firea a decis să își depună mandatul de ministru al Familiei. Vreau să subliniez că apreciez gestul voluntar pe care l-a făcut doamna Firea".
 

 

Vizualizări: 500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: