Social

Solicită bani pentru drumuri din două părți

Primăria Telești a depus proiecte pentru modernizarea drumurilor din comună atât prin programul „Anghel Salingy”, cât și prin Compania Națională de Investiții. 

 

“Avem un proiect depus pentru zece kilometri de asfalt în toată comuna, inclusiv satele Șomanești, Buduhala, Telești. Mai avem un proiect de cinci kilometri de asfalt, pe CNI. Finalizăm astfel toate drumurile de interes local din comuna Telești”, a spus primarul din Telești, Romulus Bîldea.

Proiectul prin Programul Național de Investiții „Anghel Salingy” presupune și realizarea a două poduri. „Cuprinde inclusiv construirea a două poduri în Telești și unul care să facă legătura între Buduhala și Șomanești. Sunt două poduri mari și avem toate accesele în gospodării. Acolo unde se face o lucrare de asfaltare, e bine să se facă lucrarea complexă. Se configurează rigolele, podurile. Acolo unde am avut finanțări doar pe asfalt și accesul în gospodării nu a fost făcut, am avut numai probleme. Ba se ridică drumul mai sus, trebuie ridicate podețele, aduse la nivelul drumului. Debitele sunt ba înfundate, ba iese apa în drum și nu îți permiți să nu faci tot ce trebuie la o lucrare nouă, ca să fie rezolvată și problema cu inundațiile”, a mai declarat primarul din Telești.

Vizualizări: 1,141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: