Social

Târgu Jiu: Dezbatere publică pentru actualizarea PUG 

Administrația locală din Târgu Jiu a reluat procedura în vederea actualizării Planului Urbanistic General (PUG) al municipiului și a regulamentului local aferent acestuia. În vederea elaborării documentației de urbanism, va fi organizată o dezbatere publică, la sediul primăriei, în data de 25 noiembrie, începând cu ora 13.00. 

Până atunci, persoanele interesate pot transmite observații și propuneri. Acestea pot fi depuse, în scris, la Centrul de Informare Cetățeni, sau pot fi transmise pe e-mail. 

”Sinteza observațiilor, sugestiilor sau propunerilor cu privire la intenția de actualizare PUG, precum și argumentarea preluării sau nepreluării acestora se vor pune la dispoziția cetățenilor până la data de 23.12.2022 prin afișare la sediul Primăriei, și pe site-ul www.targujiu.ro”, a transmis administrația locală, printr-un anunț postat pe site-ul primăriei, privind intenția de elaborare a PUG. 

Planul urbanistic al municipiului actual este din 1998, fiindu-i periodic prelungită valabilitatea. Ultima prelungire, valabilă până la finalul anului 2023, a fost aprobată printr-o hotărâre de Consiliu Local din 2020. 

Vizualizări: 1,019

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: