Social

Târgu Jiu: Când poți lua bilete pentru FCU Craiova - Rapid

Rapid, liderul la zi al SuperLigii, cu 21 de puncte adunate în 9 etape, o va întâlni pe FCU Craiova sâmbătă, la Târgu Jiu.

Echipa gazdă pune în vânzare încă de vineri bilete la casa stadionului din Târgu Jiu. „Suporterii noștri vor putea să își cumpere tichete pentru meci de la casa de bilete a stadionului din Târgu Jiu, amplasată în incinta arenei Tudor Vladimirescu. Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului”, a anunțat clubul din Bănie.

Programul casei de bilete din incinta Stadionului Tudor Vladimirescu va fi următorul: vineri, 9 septembrie, între orele 11-19 și sâmbătă  10 septembrie, între orele 10-21:30.

Adrian Mutu, antrenorul de la Rapid, prefațează meciul cu FCU Craiova: „Ne așteaptă un meci extrem de complicat, cu o echipă bună, care ne-a învins în Giulești sezonul trecut în play-out, astfel că are un avantaj moral. Sperăm să facem un meci bun și să câștigăm. Nu suntem concentrați pe revanșă, în sensul că am avea ceva personal cu ei. Este un meci ca toate celelalte, vrem să câștigăm și să rămânem primii”.

 

Vizualizări: 1,241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: