Social

Târgu Jiu: Asociații de proprietari cu mâna în sân

Sunt asociații de proprietari din Târgu Jiu care nu dau doi lei pe responsabilitățile pe care le au. Cititorii “Sabotorii” ne semnalează blocuri de pe care se desprind bucăți de tencuială, cad cărămizi de pe balcoane, au subsolurile adevărate focar de infecție și buncărele sunt și ele pline de tot felul de resturi de mobilier, biciclete sau murături.

Chiar pe strada Victoriei, găsim un astfel de exemplu. Cititorii ne trimit fotografii în care se vede starea deplorabilă a unor fațade de bloc, dar cei care administrează imobilele uită că ar putea face demersuri pentru lucrări care să protejeze atât locatarii, cât și clădirea. E nevoie doar de implicare odată ce e plătit să fie administrator.

 

Unii reușesc să obțină modernizarea fațadelor. Nu mai puțin de 20 de blocuri de locuințe din Târgu Jiu vor fi reabilitate energetic în acest an. „Sunt blocuri din toate cartierele municipiului prinse în acest program. Avem incluse 20 de blocuri. O parte se realizează în cadrul PNRR”, a spus Raul Chiriac, director de Investiții din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Alte asociații de proprietari preferă să stea cu mâna în sân. Banii tot ăia sunt!

Vizualizări: 2,275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: