antiVirale

Târg pentru adopții de căței, cu spectacol și tombolă, la Târgu Jiu 

Iubitorii de animale care doresc să adopte un cățeluș vor putea să facă acest lucru la un târg de adopții programat să aibă loc în data de 6 aprilie, la Târgu Jiu. 

Târgul este organizat de Asociația „Pro Animals”, Direcția Județeană de Management Integrat a Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, Colegiul Național „Spiru Haret”, Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, Școala Generală „Constantin Săvoiu” și Asociația „Multilingua”. 

Evenimentul va avea loc începând cu ora 16:00, la amfiteatrul din zona centrală. 

Cu acest prilej, organizatorii vor demara și o campanie de informare despre importanța sterilizării ca metodă eficientă, umană și civilizată pentru reducerea numărului animalelor fără stăpân, dar și despre adopția si abandonarea animalelor. 

 

Cei prezenți la târgul de adopții vor putea asista și la alte manifestări. ”În cadrul acestui Târg de Adopții va avea loc o prezentare a cățeilor pentru adopție, o tombolă caritabilă, un spectacol muzical, pictură live, cu vânzare, dar și vânzare de obiecte Hand – Made, în vederea achiziționării hranei pentru animalele aflate în adăposturi. Alături de organizatori o să fie și partenerii de la Biroul Protecția Animalelor Gorj, din cadrul IPJ Gorj, Cabinetul Veterinar ALL4Animals, dar și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Jiu”, au transmis organizatorii. 

 

Sponsorii Târgului de Adopții sunt organizația „Pro Animals Finlanda”, Fundația Autonom si Royal Canin.

 

Vizualizări: 1,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: