Eveniment

S-a răsturnat cu mașina în timp ce fugea de poliție

Un bărbat de 27 de ani din Plopșoru, mecanic de locomotivă, a fost condamnat zilele trecute pentru că a condus beat o mașină. Mai mult, în încercarea de a scăpa de mașina poliției care îl urmărea, acesta a lovit un cap de pod și s-a răsturnat.

Nici el, nici pasagerul nu au fost răniți. Fapta s-a petrecut în luna mai 2020, pe DN66, gorjeanul urcându-se la volan având o îmbibație alcoolică peste limita legală, de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Când polițiștii i-au făcut semn că tragă pe dreapta, șoferul nu a oprit autovehiculul, ci din contră a mărit viteza de deplasare. “Organele de politie au plecat în urmărirea autoturismului, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, iar într-o succesiune de curbe, pe raza comunei Plopșoru, conducătorul autoturismului în cauză a pierdut controlul volanului, a lovit un pod din beton și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În interiorul autovehiculului a fost identificat conducătorul auto și un pasager. Niciuna dintre cele două persoane nu a suferit vreo leziune traumatică sau vătămare, neavând nevoie de îngrijiri medicale”, se arată în documentul de la instanță.

Tânărul a fost condamnat la pedeapsa de 1 an și 2 luni închisoare, cu suspendarea executării pedepsei, cu un termen de supraveghere de 2 ani. Sentința Judecătoriei Târgu Jiu din 10 august nu este definitivă.

Vizualizări: 1,893

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: