Eveniment

Tânărul din Aninoasa i-a mărturisit crima unui vecin

Bărbatul de 29 de ani, din satul Groșerea, și-a mărturisit crima unui vecin. După ce și-a înjunghiat fratele, acesta s-a dus la vecinul său și i-a spus ce a făcut. Dar pentru că erau prea dese scandalurile între ei din cauza băuturii, de cele mai multe ori, omul nu a mai luat în serios ce i-a spus tânărul.

Scandalurile erau la ordinea zilei între cei doi frați. Duminică seara, pe fondul consumului de alcool, unul dintre ei a pus mâna pe cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt, apoi a mers la un vecin. „A venit în fugă la mine: Îi tăiai pe frate-meu! Eu am crezut că se certau, nu l-am luat în serios că la ei venea Poliția zi de zi”, a mărturisit un localnic.

Și autoritățile știau de conflictele dese dintre cei din frați. Venea frecvent Poliția la ei la poartă, primeau amenzi, dar nu aveau de unde să le plătească. „Știam despre ei și, din păcate, s-a ajuns la acest eveniment nefericit. Practic, fratele cel mic l-a omorât pe cel mare. Frecvent, mașina de Poliție ajungea la ei. Au multe amenzi neplătite”, a declarat primarul din Aninoasa, Ilie Petroi.

Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile și e acuzat de omor. “Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză s-a reţinut că, în seara zilei de 04.02.2024, în jurul orelor 19:00, inculpatul, în timp ce se afla la locuinţa de domiciliu din comuna Aninoasa, sat Groşerea, judeţul Gorj, pe fondul unui conflict spontan l-a injunghiat cu un cuţit pe fratele său, provocându-i o rană profundă în zona abdominală, care i-a pus în primejdie viaţa. Având în vedere că în cursul zilei de 05.02.2024, victima, internată în Spitalul Orăşenesc Tg-Cărbuneşti, a decedat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei pentru care este cercetat inculpatul în infracţiunea de omor asupra unui membru de familie”, a transmis Cristina Ciobanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Vizualizări: 1,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: