Eveniment

Incendiu la Iezureni, urmat de accident cu mașina de poliție

Un incendiu puternic a avut loc astăzi în Târgu Jiu, la Iezureni. Mai multe păsări și o cabalină au murit din cauza focului. Pompierii au  intervenit la fața locului. 

Totodată, un echipaj de poliție, care se deplasa spre locul incendiului, a fost implicat într-un accident, pe Bd. Ecaterina Teodoroiu. Aceștia au trecut pe contrasens cu autospeciala de poliție, însă nu au fost sesizați la timp de un participant la trafic. Astfel a  rezultat o tamponare, urmare a impactului, mașina de poliție ajungând pe trotuar. Nu s-au înregistrat victime. 

"La Iezureni, echipajele de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la doua anexe gospodărești. 

Colegii noștri au localizat imediat incendiul, evitand astfel propagarea la vecinatati, iar, in acest moment, acționează pentru stingerea acestuia in limitele găsite," a comunicat ISU Gorj. 

La scurt timp a fost transmis și un comunicat oficial din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție:

" În zona CAM din Târgu Jiu a avut loc o tamponare între o mașină de poliție și alt autoturism. Autospeciala mergea la un apel 112, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu alt autoturism. Nu sunt victime”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: