Social

Tânăra speranță a boxului gorjean: “Știu că voi reuși”

Amelian Eduard Istrătescu are 14 ani și este o mare speranță a boxului gorjean. Tânărul se împarte în mod egal între școală și antrenamente, bucurându-se de sprijinul tatălui său, care are grijă de tot, de alimentația sportivului, de programul de odihnă, de starea de sănătate.

Antrenor este Petrișor Gănănău, fost campion național la box, care a primit șansa de a fi antrenor la clubul primăriei, CSM Târgu Jiu.

Amelian Eduard Istrătescu va participa pe 18 octombrie la Campionatul Național, unde va boxa la categoria 75 de kilograme. Impresionante la acest tânăr sunt determinarea, seriozitatea și încrederea cu care își abordează cariera sportivă.

Deși are doar 14 ani, știe că școala este foarte importantă, pentru că un sportiv trebuie să aibă și minte. Școala îl ajută să fie un sportiv bun, iar sportul îl ajută să se relaxeze și să dea randament la școală. Asta spune Amelian Eduard Istrătescu, la cei doar 14 ani ai săi. 

Tânărul se antrenează de două ori pe zi și are o relație strânsă cu antrenorul. Cei doi sunt hotărâți să facă performanță, așa că nu ratează cantonamentele și sparringurile ce au loc în diferite orașe din țară. “Știu că voi reuși”, mai spune Amelian, care crede că disciplina este determinantă pentru a avea succes în sport.

Antrenorul Petrișor Gănănău spune că acest campionat de cadeți care va avea loc în octombrie este primul la care participă sportivii săi și are mari speranțe că elevii săi vor avea rezultate bune. Gănănău își dorește ca toți copiii să se îndrepte către sport și îi așteaptă la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,654

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: