Social

Sute de localnici au făcut curățenie în Rovinari

Rovinărenii au participat cu sutele la ediția din acest an a acțiunii de ecologizare din cadrul Campaniei de Curățenie Națională – „Let’s do it, România”.

“Peste 250 de voluntari. De la angajați ai primăriei și ai serviciilor subordonate, consilieri locali, elevi și profesori de la cele două Școli Gimnaziale sau  simpli cetățeni. Cu toții meritați aprecieri depline", a transmis primarul Robert Filip.

Interesant este că gunoaiele au fost mai puține decât în alți ani, semn că a crescut gradul de civilizație. "Ați dovedit, încă o dată, că împreună putem face lucruri extraordinare și că atunci când este cazul ne putem mobiliza exemplar. Pe lângă faptul că ați fost foarte mulți, motivați și inimoși, m-a mai bucurat un lucru. Acela că, față de acțiunile precedente, mai ales cele din anii trecuți, cantitatea de deșeuri menajere adunate a fost mult mai mică. Asta înseamnă că, pe deoparte oamenii au conștientizat importanța păstrării curățeniei în spațiile publice, iar pe de altă parte, angajații care asigură curățenia în oraș își fac treaba cu responsabilitate”, a mai punctat primarul Robert Filip.

Vizualizări: 860

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: