Social

Noul primar din Turceni face angajări

Primarul din Turceni, Cristina Cilibiu, a demisionat și a devenit prefect de Gorj, iar conducerea interimară a primăriei a trecut la angajări.

Primăria a scos la concurs postul de șef Birou Tehnic, Urbanism și Investiții. Pot participa persoane cu cinci ani vechime, care au studii universitare în domeniile arhitectura, urbanism, constructii, precum și master. Data de sustinere a probei scrise este 25 octombrie, ora 10:00.

Un alt post scos la concurs este cel de șef Serviciu Tehnic Urbanism. Aici se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă de arhitect diplomat, urbanist diplomat sau de conductor arhitect, precum şi de inginer în domeniul construcţiilor sau inginer cu specialitatea inginerie economică în construcţii, absolvenţi ai cursurilor de formare profesională continuă de specialitate în domeniul amenajării teritoriului, urbanismului şi autorizării construcţiilor; în conformitate cu prevederile art. 36 indice 1 alin. (1) lit b) din Legea nr.350/2001, cu modificările şi completările ulterioare. Vechimea în muncă minimă este tot de cinci ani. Data de sustinere a probei scrise este 27 octombrie, ora 10:00.
La Turceni, atribuțiile de primar au fost preluate de viceprimarul Lucian Mărgineanu.

Vizualizări: 5,032

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: