Politică

Surse: Mandat prelungit pentru directorul căruia i-a cerut prefectul demisia

USR a înfrânt din nou. Dacă în ultimii ani ne-au creierit cu dreptatea lor și cu eradicarea corupției și a non-valorilor... bla bla bla, iată că la acest moment și-au dat arama pe față. USR, cum bine le spuneam eu, este un PSD modern.

Dovada stă la baza deciziei Ministerului Sănătății, care a prelungit cu șase luni mandatul directorului de la Serviciul de Ambulanță Județean Gorj, Constantin Mitroi, căruia prefectul Răducan Morega i-a cerut public demisia de mai multe ori. Interesant este că ministrul Vlad Voiculescu și prefectul Răducan sunt colegi în Alianța USR-PLUS, dar nu vorbesc aceeași limbă. Trebuie duși la un logoped, zic!

Mai mult, prelungirea de mandat vine după ce Departamentul pentru Situații de Urgență a finalizat un raport de control făcut la SAJ Gorj și a găsit nereguli grave. Controlul a venit după ce Adrian Dobrin, fostul șef al Inspecției Sanitare de Stat, a murit la doar 48 de ani de Covid, după ce aparatul de ventilat din ambulanța cu care era transferat la un spital din București s-a defectat.

DSU a constatat defecțiuni la cablul de alimentare al ventilatorului ambulanței tip C2, care era lipit cu bandă izolieră. În cabina autospecialei se afla un cablu nou, sigilat, dar echipajul nu a știut de el, pentru a înlocui cablul defect.

Controlul DSU a mai constatat că ambulanțele nu sunt dezinfectate la timp, că se fumează în autospeciale și multe altele.

În concluzie, băi, națiune, stați liniștiți că toate vin, dor și trec. Să auzim numai de bine, că și băieții de la "fară hoție, facem și dregem" defilează tot spre BINE! Spre binele lor, nu spre binele vostru!

Vizualizări: 3,903

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: