Politică

La protest, cu tigaia în cap

Amalia Bellantoni este proprietara unei pizzerii din București și a participat la protestele din capitală, într-un mod inedit. Aceasta a apărut duminică seară cu o tigaie în cap, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la situația patronilor din domeniul HoReCa. Bellantoni protestează împotriva măsurilor impuse de Guvern restaurantelor și teraselor.

Amalia Bellantoni este nemulțumită de măsurile impuse atât de Guvern, cât și de Prefectura Capitalei, aceasta cerându-și în nenumărate rânduri „dreptul la muncă”. 

“Reprezint interesele societății în sensul de HoReCa, pentru că nu pot să accept în continuare absurditățile care ne sunt impuse în ultimul moment de domnul prefect, ca să trebuiască să testăm obligatoriu orice client care ne-ar călca pragul. Deci dacă la mine la pizzerie ar trebui să vină un simplu cetățean să cumpere o pizza de 15 lei și să facă un test de 45, vreau să știu și eu cine ar vrea să facă acest lucru”, a declarat aceasta, pentru România TV.

În timpul interviului acordat în direct, sicilianca și-a pus tigaia în cap, înlocuind astfel umbrela, necesară de altfel, în condițiile în care în București ploua de ore bune.

Vizualizări: 1,608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: