Social

Surprize pentru copii, de 1 Iunie, la mall

Copiii sunt așteptați la centrul comercial Shopping City Târgu Jiu, de ziua lor, în data de 1 iunie.  Reprezentanții mall-ului au pregătit un program special pentru cei mici, între orele 12.00-17.00

 

Astfel, de la ora 13.00, copiii prezenți la centrul comercial vor putea asista la spectacolul de teatru de păpuși ”Hansel și Gretel”. De asemenea, cei mici vor putea lua parte la un spectacol cu jocuri, activități și dansuri interactive alături de animatori. 

 

Va fi amenajat și un photo corner cu baloane, iar cei mici vor găsi aici și o mașină de baloane, cu tunuri de confetti, mascote Disney și vor putea savura vată de zahăr. Vor avea loc și demonstrații cu karturi, susținute în parteneriat cu Automobil Club Roman. 


Totodată, va avea loc și o prezentare a tehnicii din dotare, cu câini polițiști, mașini și motociclete ale Inspectoratului de Poliție Județean Gorj și Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, de la ora 16:00. 

 

Cei prezenți vor putea asista și la un spectacol de muzică susținut de copiii din cadrul corului Cantus Mundi. ”Participarea este gratuită și distracția garantată!Vă așteptăm cu drag la Shopping City Târgu Jiu să ne amintim împreună cât de dulci sunt anii copilăriei!”, au transmis reprezentanții centrului comercial.

 

Vizualizări: 966

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: