Politică

Supraveghetor de la CE Oltenia, atacat de primarul Craiovei

Primarul din Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, contestă faptul că societatea Complexul Energetic Oltenia cere constituirea unei garanții de trei milioane de euro pentru a furniza agent termic Craiovei la iarnă.

Fosta societate de distribuție de agentului termic a intrat în faliment, lăsând o datorie de 300 de milioane de lei la CE Oltenia. Noua societate nu are niciun leu datorie, dar CE Oltenia vrea să evite o nouă acumulare de datorii.

Marian Vasile, consilier local și președinte al PNL Craiova, a fost numit în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, devenind astfel o țintă pentru primarul PSD din Craiova.

“Omul nu e preocupat de creșterea nesimțită a prețului la energie pe care craiovenii trebuie să o suporte sau de garanția pe care CEO o cere de la Primăria Craiova, în valoare de 3 milioane de euro, deși firma Termo Urban, care distribuie agentul termic craiovenilor, nu are nicio datorie la CEO”, a atacat Lia Olguța Vasilescu.

Primărița a făcut referire la suma uriașă pe care o câștigă un supraveghetor de la CE Oltenia, pentru o ședință pe lună. “Se mulțumește cu cei 10.000 pe care îi bagă în buzunar, doar pentru că participă la o ședință pe lună. Și apoi cere soluții de la primar. Și „speranță”… O, da! Vrea un primar care să îi „transmită speranță” într-o situație atât de proastă, în care ne-a adus guvernarea lor”, a scris Vasilescu pe pagina de socializare.

Vizualizări: 2,066

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: