Social

Oltenii au învins Rapidul și s-au împăcat cu suporterii

Oltenii de la FCU Craiova continuă seria de victorii și au reușit din nou un rezultat spectaculos, după cel cu U Cluj, de această dată învingând pe Rapid, în Giulești. 

FCU Craiova s-a impus vineri seara în Giulești, scor 2-1, în fața celor de la Rapid și s-a și împăcat cu suporterii care au fost oarecum cuminți și au cântat alături de jucători la final. Acum oltenii pot ajunge mult mai ușor în play-off dacă merg în acest ritm, dar este foarte important în această ecuație verdictul pe care FRF îl va da pentru meciul întrerupt cu Sepsi. 

În vulcanul din Giulești, oltenii lui Mititelu au lovit decisiv prin Bauza și Bahassa, și au reușit să se impună într-un meci foarte important și destul de încins, dacă luăm în calcul războiul declarațiilor care l-a precedat. 

Echipa antrenată de Nicolo Napoli a câștigat, scor 2-1, în urma unui joc ofensiv și spectaculos, administrând Rapidului prima înfrângere pe teren propriu în acest sezon din Liga 1.

FCU a urcat trei poziții în clasament, până pe locul șapte, cu 30 de puncte în 24 de partide și are un program lejer în ultimele cinci etape ale sezonului regulat.

Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: