Eveniment

Suporter căzut din tribună și dus la spital

Au fost momente de panică pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, după ce un suporter a căzut din tribună în timpul meciului dintre FC U Craiova și CS Mioveni.

FC U Craiova a primit vizita celor de la CS Mioveni în etapa 27 din Superliga, pe stadionul „Ion Oblemenco”, meci câștigat de olteni în minutul 90.

Victoria gazdelor a fost umbrită de un eveniment trist care a avut loc pe final de joc. În minutul 77, arbitrul a oprit partida după ce un suporter prezent la meci a căzut din tribună. Acesta ar fi avut probleme medicale după ce jandarmii prezenți pe arenă au folosit gaze lacrimogene.

Ambulanța a pătruns rapid pe suprafața de joc pentru ca medicii prezenți la meciul FC U Craiova – CS Mioveni să îi acorde îngrijiri medicale suporterului care a căzut din tribună. Acesta a fost transportat de urgență la spital, însă și-a revenit după intervenția medicilor.

Nu doar spectatorii au avut probleme din cauza gazelor folosite de către jandarmi, ci și jucătorii celor două formații au acuzat probleme de respirație.

Vizualizări: 715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: