Anchetă

Supărat pe iubită, a spart geamurile pe casa scării de la trei etaje ale blocului

Un individ din Rovinari care a lăsat trei etaje de bloc fără geamuri pe casa scării, după ce le-a spart cu ciocanul, supărat fiind pe iubita sa, va sta ani buni în spatele gratiilor. 

Fapta pentru care acesta a fost condamnat de magistații Judecătoriei Târgu Jiu a avut loc în seara zilei de 15 decembrie 2020, la un bloc de locuințe sociale de pe strada Prieteniei din Rovinari. Prin distrugerea geamurilor respective, primăria Rovinari a fost păgubită cu 2400 lei. În plus, prin faptă, acesta a deranjat vecinii din bloc. 

Acesta și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor. Le-a spus că în acea seară a consumat băuturi alcoolice cât timp a fost în vizită la naşul său, iar când s-a intors acasă s-a certat cu concubina sa. 

”Fiind într-o stare de nervozitate excesivă, a evitat să o lovească pe concubină, astfel încât a luat un ciocan din locuinţă şi a ieşit pe casa scării unde a început să urle de nervi, după care a lovit cu ciocanul în mod repetat geamurile celor două ferestre de pe palier, spărgându-le. Ulterior, inculpatul a coborât la etajele 2 şi 1, spărgând cu ciocanul geamurile. Urmare a zgomotelor produse, mai mulţi locatari care locuiesc pe scara respectivă au ieşit din locuinţele lor şi i-au cerut inculpatului să înceteze”, se arată în horârârea Judecătoriei Târgu Jiu din data de 9 iunie. 

Urmare a solicitării locatarilor, la scurt timp la faţa locului a sosit un echipaj de poliţie, care l-a reținut pe o perioadă de 24 de ore. 

Pentru că pe timpul judecății a fost condamnat de Judecătoria Târgu Jiu pentru alte fapte într-un alt dosar, magistrații au stabilit ca aceasta să execute o pedeapsă rezultantă finală de 3 ani şi 8 luni închisoare.

Mai mult, trebuie să plătească primăriei Rovinari cei 2400 lei aferenți geamurilor pe care le-a spart, dat fiind faptul că administrația locală s-a constituit parte civilă, dar și 600 lei cu titlu de cheltuieli judiciare.

Hotărârea Judecătoriei Târgu Jiu în acest caz poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. 

 

Vizualizări: 4,567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: