Social

Spitalul Județean se digitalizează cu fonduri europene

Pas spre digitalizare. Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a prins un nou contract prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Arhivele vor fi digitalizate și toate datele vor fi înregistrate într-un sistem integrat.

 

Proiectul vizează dezvoltarea infrastructurii digitale și a sistemului informatic medical integrat din cadrul unității medicale.

 

“Un nou proiect cu finantare prin PNRR, accesat la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu. Digitalizarea Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu prin achizitionare de echipamente hardware si solutii software. Cu fiecare investiție pe care o facem, reușim să obtinem condiții tot mai bune la nivelul Spitalului Județean. Va fi securizat accesul la sistemul digital al spitalelor, se vor digitaliza arhivele, se vor face fluxuri digitalizate de date şi un sistem integrat şi interoperabil al datelor. După anunțarea listei proiectelor selectate, urmează semnarea contractelor și demararea efectivă a proiectelor”, e anunțul făcut de directorul unității medicale, Dumitru Vienescu.

Vizualizări: 541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: