Actualitate

Spitalul Județean caută șefi pentru secții, laboratoare și servicii

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a scos la concurs posturile de șef pentru cinci secții, două laboratoare și alte două servicii. Este vorba de secțiile Neonatologie, Endocrinologie, Oftalmologie, Boli Infecțioase, Dermatovenerologie, laboratoarele de  Radiologie și Imagistică Medicală și cel de Explorări Funcționale, precum și de serviciile de Prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale, dar și cel de Medicină Legală.   

La concurs pot participa medicii cu o vechime de cel puțin 5 ani în specialitatea postului, care au obținut atestatul în managementul serviciilor de sănătate sau care depun o declarație prin care își vor asuma că îl vor obține în decurs de un an de la numirea în funcție. Persoanele sancționate în ultimii doi ani de unitățile la care au lucrat sau de Colegiul Medicilor din România nu pot participa la selecție.   

Concursul va consta într-un interviu în care fiecare candidat își va susține proiectul de management, o probă scrisă, dar și o probă clinică sau practică. Circa două săptămâni au la dispoziție doritorii pentru a se înscrie la examen. Concursul ar urma să aibă loc în circa o lună. 

Candidații la posturile de șef vor trebui să scoată din buzunar 250 lei, cuantumul taxei de concurs.   

Vizualizări: 1,154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: