Social

Spitalul Județean angajează personal cu studii generale 

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a scos la concurs un post de magaziner și două posturi de muncitor necalificat. Personalul care va fi angajat pe posturile de muncitor necalificat va presta activitate la Blocul Alimentar din cadrul Serviciului Aprovizionare, iar magazinerul la același serviciu, însă pe partea de transport, achiziții și contractare.

Persoanele interesate să participe la selecție pot depune dosarele până în data de 2 iunie, ora 15.30, la Serviciul de Resurse Umane al unității spitalicești. Candidații la postul de magaziner trebuie să fi absolvit liceul sau școala generală și să aibă cel puțin 6 luni vechime în activitate. La cele două posturi de muncitor calificat se pot înscrie absolvenții de școală generală, fără vechime în muncă. 

În ceea ce privește concursul pentru postul de magaziner, proba scrisă va avea loc în data de 10 iunie, iar interviul a fost programat pentru data de 16 iunie. Pentru posturile de muncitor necalificat, proba scrisă va fi susținută de candidați în data de 14 iunie, iar interviul în data de 17 iunie. 

În ambele cazuri, proba scrisă va consta în rezolvarea unei lucrări scrise.  

 

Vizualizări: 2,131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: