Social

Cât a costat platforma pentru ridicări auto de la Târgu Jiu

Mai bine de o jumătate de milion de lei a costat platforma de recuperări vehicule ce va fi utilizată de angajații Transloc pentru ridicarea mașinilor staționate sau parcate neregulamentar la nivelul municipiului Târgu Jiu. Aceasta ar urma să intre în funcțiune de luna viitoare, primele vizate în vederea ridicării fiind mașinile abandonate pe raza orașului.   

Platforma pentru ridicări auto montată pe un autovehicul Renault poate ridica până la 5800 kg, are o lungime de 5,2 m, iar lățimea acesteia este de 2.55 m, cu o lungime maximă a brațului de 8m. 

Platforma în valoarea de aproape 570.000 lei a fost declarată de uz și de interes public local al municipiului Târgu Jiu, cu aprobarea Consiliului Local Târgu Jiu, în ședința extraordinară din 11 mai.     

Autoritățile locale ar intenționa să ducă mașinile ridicate în zona CET din zona de sud a orașului, acolo urmând să fie amenajat un spațiu în acest sens. Mașinile staționate sau parcate neregulamentar vor fi ridicate în baza unei dispoziții a polițiștilor sau a agenților locali.  

Vizualizări: 1,670

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: