antiVirale

Spectacole de colinde și hore-n sat de Crăciun

Autoritățile din județul Gorj „se întrec” în spectacolele pe care le vor organiza cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Gorjenilor le sunt pregătite momente speciale, din cadrul cărora nu vor lipsi colindele și muzica populară.

În comuna Peștișani vor fi patru zile de distracție și voie bună. Acolo se va organiza, în data de 25, 26 decembrie 2023 și 01, 02 ianuarie 2024, la Căminul Cultural Brădiceni, Horă cu ocazia sfintelor sărbători de iarnă. Evenimentele sunt programate să înceapă la ora 19:30, iar atmosfera va fi întreținută de formația Sentiment Târgu Jiu și solistele vocale Simona Tudor și Angela Maria Beuran. 

Și comuna gorjeană Polovragi menține tradiția și va organiza un spectacol de Crăciun. Acesta se va numi “Deschide gazdă ușa, Că venim a colinda” și va fi organizat de autorități chiar în ziua de Crăciun. 

Tot atunci sunt anunțate și o expoziție de fotografie veche, piese de teatru, dansuri populare și multe alte surprize. 

Spectacolul “Deschide gazdă ușa, Că venim a colinda” va fi organizat de autoritățile din comuna Polovragi, în colaborare cu Școala Populară de Arte, Ansamblul Folcloric Cheile Oltețului și trupa de teatru" Vatra dacică".

 

Vizualizări: 822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: