antiVirale

Instituțiile publice, „asaltate” de colindători

Grupurile de colindători au început periplul prin instituțiile publice din municipiul Târgu Jiu. Îmbrăcați sau nu în straie de sărbătoare, colindătorii au adus magia sărbătorilor de iarnă prin momentele artistice pregătite. La final, aceștia au fost răsplătiți cu aplauze și cadouri.

Preț de câteva minute holurile Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu au răsunat de colinde. Un grup de elevi de la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”, dar și copiii care frecventeză centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj i-au colindat pe angajații instituției. La final, au primit dulciuri și fructe. Astfel de evenimente vor continua și în zilele următoare, colindătorii fiind așteptați și la Primăria Târgu Jiu, la Consiliul Județean și la alte insituții publice pentru care primirea colindătorilor a devenit deja o tradiție. La Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj, colindătorilor le va fi pregătită o surpriză.

„Pentru ca suntem tot mai aproape de sărbatorile de iarna, maine (nr. red miercuri, 20 decembrie), incepand cu ora 10:00, suntem onorați sa primim vizita a aproximativ 150 de copii de clasele 0, clasele a II-a si a III-a, dar si un grup de studenti care vin sa ne colinde!

Nu puteam sa-i primim cu mana goala, asa ca am vorbit cu Mos Craciun sa ne faca o vizita! Nu e inca zapada asa ca o sa trebuiasca sa-l transportam cu masina de pompieri pentru ca sania nu prea are cum sa alunece. Pozele cu moșul sunt gratuite!”, anunță reprezentanții ISU Gorj.

Nici Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu nu a fost ocolit de cei care răspândesc spiritul sărbătorilor de iarnă. Un grup de colindători originari din Bucovina, dar care de mai mulți ani locuiesc în Londra, au venit, și anul acesta, să vestească bucuria Crăciunului la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu.  

 

Vizualizări: 371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: