Social

Spațiu de joacă distrus. Măsura anunțată de Romanescu

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că va dispune montarea de camere de supraveghere la spațiile de joacă, urmare a distrugerilor tot mai frecvente.

Un exemplu recent este locul de joacă din zona Unirii, în apropiere de Bioclinica, acolo unde un tobogan a fost rupt. “Am avut o situație similară, recent, în zona Narciselor, acolo unde locurile de joacă au fost vandalizate de mai multe ori. De altfel, fenomenul devine îngrijorător, mai ales că suntem nevoiți să cheltuim sume tot mai mari pentru reparații și înlocuirea mobilierului distrus”, a spus Marcel Romanescu.

Acesta a precizat că va sesiza poliția pentru a-i depista pe făptași. “Vom calcula prejudiciul creat, iar cei vinovați vor plăti, fără îndoială. Am făcut și vom continua să facem investiții importante pentru modernizarea tuturor locurilor de joacă din municipiu și nu putem lăsa câteva persoane certate cu legea să-și bată joc de banii cetățenilor”, a mai spus primarul. 

Primăria lucrează la un proiect privind instalarea de camere de supraveghere în cartiere pentru monitorizarea tuturor spațiilor de joacă. “Este un proiect care, în cele din urmă, ne va ajuta să economisim banii pe care am ajuns să-i cheltuim cu reparațiile și înlocuirea elementelor distruse”, a concluzionat edilul municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: