Social

Motru: A furat banii unei femei bolnave să joace la păcănele

Un bărbat de 47 de ani din Motru, recidivist, a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare, după ce a furat banii unei femei care era pacientă la spitalul din localitate. Condamnarea pronunțată la începutul acestei luni de Judecătoria Motru nu este definitivă.

Fapta s-a petrecut pe 1 iulie 2019, noaptea. Individul a jucat toți banii la aparatele de jocuri electronice tip video loterie. 

În jurul orelor 02.30, văzând că nu mai are bani, a hotărât să meargă la Spitalul Motru, pentru a sustrage bunuri sau bani de la pacienții internați în această unitate medicală.

A traversat Parcul Central al municipiului Motru și a intrat în curtea spitalului, a pătruns pe ușa de acces a Secției de Urgențe, s-a deplasat pe holul dintre saloane și a intrat în unul dintre acestea, unde a observat o pacientă care dormea și avea o geantă neagră lângă ea.

A luat geanta acesteia, s-a retras într-un colț al salonului, a controlat în ea și dintr-un portofel a sustras suma de 400 lei. Femeia s-a trezit și i-a alarmat prin strigăte de ajutor pe ceilalți pacienți, astfel că bărbatul a fugit. S-a întors la cafe-bar și a jucat iar la păcănele. Când l-a găsit poliția mai avea 32 lei. Și-a recunoscut parțial fapta, în sensul că a spus că a furat doar 75 de lei.

Vizualizări: 1,816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: