Eveniment

Soț și soție, înjunghiați în casă. Femeia a murit!

O femeie a murit, iar soţul său a fost dus la spital duminică seară, 5 martie, după ce au fost înjunghiați de un bărbat în locuința lor din localitatea ilfoveană Bragadiru.

Fiul celor doi a fost cel care a anunţat poliţia. ”La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Bragadiru pentru efectuarea activităţilor din competenţă, în cauză constatând că cele sesizate se confirmă şi că persoana bănuită de comiterea faptelor nu se mai afla la adresa respectivă. De asemenea, la faţa locului s-au deplasat şi două echipaje medicale, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au declarat decesul femeii, în vârstă de 50 de ani, iar pe bărbatul, în vârstă de 52 de ani, l-au transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Ilfov.

Poliţiştii oraşului Bragadiru, împreună cu cei de la acţiuni speciale, l-au identificat pe bărbatul suspectat de comitea faptelor şi l-au găsit pe acesta la locuinţa sa. El a fost ridicat pentru a fi dus la audieri.

Oficialii IPJ Ilfov nu au făcut publice, deocamdată, date privind mobilul atacului, precizând că se fac cercetări pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi luarea măsurilor care se impun.

 

Vizualizări: 2,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: