Eveniment

Mașină lovită de trenul Târgu Jiu – Craiova, șoferul a scăpat cu viață

Un șofer a reușit să se salveze miraculos după ce mașina în care se afla a fost lovită de trenul Regio care circula pe ruta Târgu Jiu - Craiova.

Trenul circula în apropiere de Craiova, în localitatea Almăj, la o trecere de cale ferată semnalizată cu indicatorul "crucea Sfântul Andrei", iar în acesta se aflau în jur de 30 de călători la momentul accidentului de sâmbătă seară.

La câțiva kilometri de Craiova, la intersecția căii ferate cu drumul din Almăj, șoferul a considerat că are timp să treacă calea ferată după ce a văzut că vine trenul. Mașina în care se afla a fost lovită în plin de trenul de călători 2095 care se deplasa pe ruta Târgu Jiu - Craiova.

Șoferul mașinii a reușit să scape cu viață și să se strecoare afară din autoturismul destul de grav avariat. 

Călătorii care au sărit din tren imediat după impact au sunat imediat la 112 iar la locul accidentului s-a deplasat un echipaj de pompieri și două ambulanțe. Nici un călător nu a fost rănit doar șoferul mașinii avariate a necesitat îngrijiri medicale suferind mai multe leziuni și fiind apoi transportat la Spitalul de Urgență conștient și în stare stabilă.

Reprezentanții CFR au anunțat că, în urma impactului dintre tren și autoturism, nu s-au înregistrat probleme majore la calea ferată sau locomotivă și circulația a putut fi reluată după 50 de minute.

Omit reprezentanții CFR să discute și despre desele tragedii întâlnite, tragedii cauzate de proasta vizibilitate a traversărilor fără bariere. Scumpă bariera, ieftină viața! 

 

Vizualizări: 7,666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: