Eveniment

Accident cu patru victime, dintre care trei sunt copii

O camionetă în care se aflau trei copii a fost implicată într-un accident rutier în Timișoara, după ce o mașină a intrat în camionetă și apoi au fost lovite și alte autovehicule.

Ambele vehicule implicate inițial în accident au fost proiectate, în urma impactului, în alte autoturisme parcate.  Poliția Timiș a informat că un bărbat în vârstă de 21 de ani a condus un autoturism pe Calea Șagului, din Timișoara spre localitatea Șag, iar la un moment dat a intrat în coliziune față-spate cu o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 39 de ani, care circula regulamentar în fața sa.

„În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în două autoturisme parcate, iar autoutilitara a fost proiectată într-un alt autoturism parcat, rezultând rănirea bărbatului în vârstă de 39 de ani și a trei fetițe în vârstă de 6, 8 și 11 ani, pasagere în autoutilitară”,  a transmis Poliția Timiș.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.  În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 969

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: