Eveniment

Șoselele din Gorj, pline de șoferi turmentați în weekend

Weekend-ul care tocmai a trecut a fost unul plin pentru polițiștii gorjeni. Aceștia au identificat pe șoselele din Gorj mai mulți șoferi care consumaseră băuturi alcoolice.

La data de 2 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci Formațiunea Rutieră, au depistat în trafic, un bărbat de 40 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 D Sitești, având o concentrație de 0,51 mg/litru alcool pur în aerul expirat.Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bucureșteanul s-a ales dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

La data de 2 octombrie, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au identificat în trafic, un tânăr de 25 de ani, din comuna Stănești, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. Stănești, având o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

La data de 2 octombrie, polițiștii din cadrul Politiei Orașului Rovinari au depistat în flagrant, un bărbat de 52 de ani, din comuna Câlnic, în timp ce conducea un autoturism pe strada Muncii, din orașul Rovinari, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, conducătorului auto i s-a adus la cunoştinţă că urmează să fie testat cu aparatul etilotest în vederea stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat testarea.Acesta a fost condus la spital în vederea prelevării de probe biologice, însă a refuzat recoltarea acestora.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de refuz de recoltare probe biologice în vederea determinării alcoolemiei și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere.

 

Vizualizări: 2,920

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: