Social

Solicitarea unui părinte din Gorj către Ministerul Educației

Tatăl unui elev olimpic din Gorj îi cere Ministerului Educației să modifice calendarul olimpiadelor județene. A și explicat de ce. Fiul său, care este elev la Colegiul Național Tudor Vladimirescu, din Târgu Jiu, s-a calificat atât la etapa județeană a olimpiadei de Informatică, dar și la Geografie. Ambele sunt în aceeași zi. E motivul pentru care Doru Sbora a solicitat să fie mutată una dintre ele pentru ca fiul său să poată participa la ambele.

Ambele olimpiade sunt programate pe 17 martie. „Stimata doamna ministru a educației, vin către dvs cu o mare rugăminte: fiul meu, clasa VIII Colegiul National Tudor Vladimirescu Tg Jiu, are pe 17 martie 2024 etapa județeană la olimpiada de informatică și tot în aceeași zi și etapa județeană la olimpiada de geografie. Rugămintea este daca se poate muta una dintre ele pe 16 martie 2024, astfel încât să nu-i fie îngrădit dreptul de a participa la ambele deoarece, la ambele a obținut premii importante ( la olimpiada națională de informatică - medalia de argint și locul 19 national in clasa 6; medalia de bronz și locul 13 national in clasa 7)...( la mica olimpiada de geografie TERRA... premiul 1 și locul 1 medalia de aur în clasa 6 și premiul 2, medalia de argint in clasa 7)”, e mesajul lui Doru Sbora.

David Sbora, fiul său, e unul dintre elevii remarcabili ai Colegiului Tudor, cu multe premii importante la activ. Participă la olimpiade încă din clasa a șasea.

Vizualizări: 7,984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: