Social

Noi bilete de tratament pentru pensionari

La Casa Județeană de Pensii Gorj au ajuns biletele de tratament pentru cea de-a doua serie din acest an, având ca dată de intrare perioada 6-10 martie 2024.

Potrivit conducerii instituției, în această serie s-au primit 67 de bilete pentru tratament balnear, numai pentru unitățile de tratament din proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice București (sucursale ale Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă „TBRCM” SA – 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Geoagiu, Moneasa, Olanesti, Pucioasa).

Din cele 67 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, 30 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut.

Lista cererilor aprobate este afișată la sediul instituției și pe pagina de internet a CJP Gorj https://cjpgorj.ro/informatii-de-interes-public/bilete-de-tratament/bilete-an-2024, iar lista cererilor neaprobate este afișată doar pe pagina de internet a CJP Gorj.

Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate cât și cele nerepartizate, se vor distribui în zilele de 23, 26, și 27 februarie 2024, în funcție de data comunicată fiecărui beneficiar. În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului de tratament balnear, în perioada programată, și nu a anunțat, în prealabil, compartimentul gestiune bilete tratament, despre acest fapt, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant.

De asemenea, la CJP Gorj există și un număr de 37 de bilete nealocate, care pot fi achiziționate de doritori, acestea fiind împărțite astfel: unul în stațiunea 1 Mai, câte două în stațiunile Covasna, Olănești, Pucioasa, câte patru pentru Amara și Buziaș, cinci pentru Moneasa și 17 pentru Bala.

,,Aceste locuri se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere. Toate biletele nevalorificate până în data de 27 februarie 2024, ora 16:00, vor fi redistribuite începând cu data de 28 februarie 2024, ora 8:30, până inclusiv în data de începere a seriei. Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal, titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear”, au anunțat reprezentanții instituției județene.

Vizualizări: 481

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: