Eveniment

Șoferul care "a avariat" doi polițiști, prins la Vâlcea

Șoferul care a fugit ieri din Târgu Jiu, de la locul unui accident în care a fost implicată o autospecială de poliție, a fost prins la Vâlcea. Acesta a fost reținut 24 de ore.

"În urma activităților desfășurate de polițiști, conducătorul autoturismului care nu a acordat prioritate de trecere echipajului de poliție a fost identificat în orașul Bălcești, județul Vâlcea. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru cercetări. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", se arată într-un comunicat transmis de reprezentații IPJ Gorj. 

Reprezentanții IPJ Gorj au transmis un punct de vedere oficial în care se precizează că autospeciala Poliției se afla în misiune, iar accidentul s-a produs din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate de trecere. 

"La data de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Târgu Jiu - Biroului Rutier, în timp ce se aflau în misiune, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, deplasându-se pe Calea București, din municipiul Târgu Jiu, un autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere, iar pentru a evita impactul cu acesta, echipajul de poliție a intrat în coliziune cu alt autoturism parcat, care la rândul său a ricoșat în alt autoturism.

În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi polițiști.

Conducătorul care nu a acordat prioritate de trecere a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar polițiștii efectuează verificări pentru identificare conducătorului auto și stabilirea situației de fapt", a transmis IPJ Gorj. 

Vizualizări: 2,342

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: