Eveniment

Accident teribil pe DN66

Doi bărbaţi au fost răniţi, vineri după-amiază, după ce maşina în care se aflau a lovit cinci maşini parcate, pe DN 66, la ieşirea din Petroşani spre Deva. Victimele au fost descarcerate.

 

”Pompierii Detaşamentului Petroşani au intervenit, în această după-amiază, pentru salvarea a două persoane aflate într-un autoturism implicat într-un accident rutier, pe DN 66, la ieşirea din Petroşani spre Deva. Autoturismul în care se aflau doi bărbaţi, conducătorul auto şi un pasager, a lovit alte 5 autovehicule aflate parcate în afara părţii carosabile”, a transmis, vineri, IPJ Hunedoara.

Sursa citată a precizat că, sosiţi la faţa locului, pompierii au extras şoferul care a fost transportat la U.P.U. Petroşani de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, iar misiunea salvatorilor a continuat cu operaţiunea de descarcerare a celei de-a doua persoane, aflată în interiorul autoturismului.

”După finalizarea intervenţiei salvatorilor, bărbatul aflat pe locul din dreapta al autoturismului a fost transportat la spital, cu o ambulanţă SMURD”, a mai transmis sursa citată.

Echipajul format din 11 pompieri a  intervenit cu o autospecială de stingere şi descarcerare şi cu două ambulanţe SMURD.


 

Vizualizări: 1,217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: