Eveniment

Accident cu BMW-ul Poliției

O autospecială de poliție a fost implicată în urmă cu puțin timp într-un accident în Târgu Jiu, pe Calea București.

Revenim cu detalii despre modul de producere a evenimentului rutier. Potrivit unor imagini, un șofer a ieșit din benzinărie fără să se asigure, autospeciala de poliție a intrat în el și l-a aruncat în alte două mașini parcate lângă vulcanizare.
 

actualizare: Doi polițiști din cadrul Poliției Târgu Jiu – Biroului Rutier, aflați vineri în misiune, au fost răniți într-un accident provocat de un șofer care a fugit.

Polițiștii se aflau într-o autospecială care circula, cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, pe Calea București din municipiul Târgu Jiu. Un autoturism nu le-ar fi acordat prioritate de trecere. Pentru a evita impactul cu acesta, echipajul de poliție a intrat în coliziune cu alt autoturism parcat, care la rândul său a ricoșat în alt autoturism.

 
Conducătorul care nu a acordat prioritate de trecere a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

 

Polițiștii efectuează verificări pentru identificare conducătorului auto și stabilirea situației de fapt.

Vizualizări: 6,587

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: