Eveniment

Administrator prins beat la volan

Un administrator de firmă din Târgu Jiu a fost trimis în judecată, zilele trecute, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Fapta s-a petrecut în februarie anul acesta. “În data de 24.02.2023, în jurul orei 22.20, organele de poliţie din cadrul Poliţiei Orașului Rovinari au oprit pentru control, pe raza oraşului Rovinari, pe strada Autoliv, autoturismul marca Volkswagen, stabilind că autoturismul era condus de către inculpat. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat că inculpatul avea o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată în documentul de la Judecătoria Târgu Jiu.

Având în vedere rezultatul testării cu aparatul alcooltest, inculpatul a fost condus la Spitalul Orăşenesc Rovinari unde a fost examinat clinic şi, totodată, i s-au recoltat două probe de sânge.

“Potrivit buletinului de analiză toxicologică-alcoolemie, a rezultat că inculpatul a înregistrat în ziua de 24.02.2023, la ora 22:37, o alcoolemie 2,33 g‰, (prima probă) şi o alcoolemie 2,11 g‰, la ora 23:37 (a doua probă)”, mai arată sursa citată. 

Bărbatul a recunoscut că a băut două pahare cu vin, înainte de a se urca la volan.

Dosarul urmează să primească termen de judecată.

Vizualizări: 1,031

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: