Eveniment

Șoferi cu probleme penale

Mai mulți șoferi au avut probleme la acest sfârșit de săptămână, în județul Gorj.

În seara zilei de 10 februarie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au identificat în trafic un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Târgu Cărbunești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eroilor din aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,61 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus de polițiști la spital, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, a comunicat IPJ Gorj.

În seara precedentă, un șofer de 43 de ani, din Târgu Jiu, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe DJ-673-Bolboși, deși avea o concentrație de 0,61 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În după-amiaza zilei de 9 februarie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gilortului din Zona Turistic Montană Rânca, având dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice suspendat, fiind însoțit de soția sa, în vârstă de 33 de ani, posesoare a mașinii în cauză.

De asemenea, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuz de prelevare mostre biologice și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

Vizualizări: 516

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: