Eveniment

Șofer băut pe un bulevard din Târgu Jiu

Polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat de 35 ani, din municipiul Turnu-Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Constantin Brâncuși din municipiul Târgu-Jiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

“În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice”, a transmis IPJ Gorj.

Și un bărbat de 43 ani, din municipiul Târgu-Jiu, conducea un autoturism pe DC Frâncești, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Șoferul s-a ales cu dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Vizualizări: 1,369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: