Actualitate

Prefectul, ședință foto la groapa de gunoi

Adânc afundat în campania electorală, prefectul de Gorj care se visează primar la Târgu Jiu a făcut o nouă ședință foto între gunoaie. Le-a căutat în Pandurașu, dar cum au fost strânse deja și s-a făcut curat, mai că nu a picat în depresie. El ținea morțiș să-și facă un selfie printre gunoaie cu șeful Gărzii de Mediu, motiv pentru care a dat fuga la depozitul de deșeuri de la marginea orașului. 

 

Fiind setat pe campanie în continuare, prefectul tot mai vorbește de o "groapă clandestină" de gunoaie în Cartierul Pandurașu deși s-a dus acolo și n-a mai găsit gunoaie, Ba chiar și-a tras o poză cu iarba în decor.

Numai că tot orașul știe de gunoaiele care vor sufoca această zonă din nou și din nou la scurt timp după ce sunt strânse. Au avut loc sute de acțiuni de igienizare a zonei respective, dar degeaba. În câteva zile gunoiul este la loc. 

A insistat că el a descoperit gunoaiele din Pandurașu săptămâna trecută, de unde înțelegem clar că el a început să descopere problemele târgujienilor abia acum că începe campania electorală. "Vizita de lucru a început cu deplasarea la groapa de deșeuri, urmată de vizita în cartierul Pandurașu, la groapa de gunoi clandestină pe care am descoperit-o săptămâna trecută", scrie prefectul pe Facebook, după ce în conferința de presă șeful Gărzii Naționale de Mediu pe care l-a adus în Gorj a confundat râul Jiu cu râul Olt...

Depășind momentul, noi încă așteptăm nerăbdatori să  aflăm ce mari probleme mai descoperă prefectul turist din Gorj, în campania electorală.

Vizualizări: 1,081

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: