Eveniment

Accident grav la Alimpești

Un accident grav a avut loc în Gorj, pe raza comunei Alimpești. O mașină cu numere roșii s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din primele informații, șoferul este rănit.

actualizare: "La data de 11 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Alimpesti, s-ar fi produs un eveniment rutier, soldat cu victime. 

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că, un tânăr de 28 de ani, din comuna Alimpesti, în timp ce conducea un autovehicul pe D.J.675 C , ar fi pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod din beton. 

În urma impactului, a rezultat accidentarea conducătorului auto, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând să îi fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Gorj. 

Vizualizări: 1,819

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: