Eveniment

Nervos după ce a pierdut banii la păcănele

Un gorjean din Peșteana Jiu s-a răzbunat pe aparat după ce a pierdut banii la jocurile de noroc. Pentru că a dat cu pumnul în aparat, s-a ales acum cu o condamnare de două mii de lei amendă penală, acuzația fiind de distrugere. Acesta mai primise anterior o amendă penală de 1.800 de lei, pentru o faptă similară. Dacă insistă în acest comportament, va ajunge la închisoare.

Din cercetări a rezultat că bărbatul era băut atunci când a comis ultima infracțiune de distrugere.

Gorjeanul și-a recunoscut fapta. “La termenul de judecată din data de 10.10.2023, cu procedura legal îndeplinită, instanţa a constatat că la dosarul cauzei au fost depuse înscrisuri, respectiv, caracterizări, după care s-a procedat la ascultarea inculpatului, care a declarat că recunoaşte în totalitate săvârşirea infracţiunii, îşi însuşeşte materialul de urmărire penale şi nu solicită alte probe în apărare, în afara înscrisurilor depuse la dosar şi că este de acord să preteze muncă neremunerată în folosul comunităţii ca urmare a soluţiei dispuse în prezenta cauză”, se arată în documentul de la instanță.

Tot mai mulți români sunt dependenți de jocurile de noroc, iar politicienii iau în calcul să nu mai permită astfel de activități decât în zone special amenajate în afara localităților.

Vizualizări: 1,113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: