Eveniment

Șocant! O mamă s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii

O mamă a sărit de pe un bloc de 10 etaje din Timișoara, împreună cu cei doi copii ai ei, de 3 și 6 ani, marți dimineață, 3 mai.

Femeia, de 33 de ani, a murit pe loc, iar la scurt timp a fost declarat decesul și pentru băiețelul de 3 ani, în ciuda eforturilor disperate ale medicilor de a-i salva viața, scrie opiniatimișoare.ro.

„În urmă apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din dată de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente.

La locul evenimentului s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu 4 echipaje SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical” transmit reprezentanții ISU Timiș.

Vecinii nu o cunosc pe femeia care s-a sinucis, aceștia spun că nu locuia în zona.

Vizualizări: 2,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: