pamFLEȚI

Șoc în Rusia! Putin va muri bătut cu o poșetă în cap 

Realizați că nici războiul nu mai este ce era odată... Dacă, în trecut, pe front exista riscul să te pomenești cu o piatră, săgeată, glonț, grenadă în cap, în zilele noastre, riscul maxim este să te pomenești cu o poșetă în cap! 

Nu, nu este o glumă, dar acesta este cursul războiului din Ucraina. Zilele trecute tocmai ce-a fost desemnat purtător de cuvânt al forțelor armate teritoriale ucrainene "un băiată" pe nume Sarah Ashton-Cirillo. Acesta este transsexual și la începutul războiului a prestat ca reporter prin dosul frontului din Ucraina, transmițând pentru portalul „Comunități LGBTQ”. 

Cu toate că este căsătorit și are un copil, în urmă cu câțiva ani Cirillo a fost supus unui tratament hormonal și unei proceduri medicale pentru schimbarea de sex! 

Ministrul adjunct al apărării din Ucraina, Hanna Malar, anunță că: „Sarah Cirillo informează în mod obiectiv vorbitorii de limba engleză despre război și dezvăluie minciunile și propaganda rusă”. 

Totodată, ministrul ucrainean este extaziat și de faptul că, odată activat/ă pe twitter, Sarah Ashton-Cirillo a ajuns la 28,3 milioane de utilizatori. 

Mutarea ucrainenilor a luat prin surprindere conducerea armatei ruse, aceștia obligând fiecare soldat rus să-și administreze zilnic câte o fiolă cu bromură de potasiu. Totul după ce presa ucraineană a relatat că aproximativ 50.000 de homosexuali sunt angajați în armata ucraineană. Slava și să ferească Dumnezeu să pice prizonieri!

Vizualizări: 2,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: