Actualitate

Soarta celor 1.800 de angajați ai CEO depinde de parlamentari

La 1 iulie expiră contractele de muncă a celor 1.800 de salariați angajați anul trecut pe perioadă determinată. Astăzi, deputatul Mihai Weber, lider PSD Gorj, a depus un amendament la Ordonanța 27, cea care limitează cheltuielile în companiile de stat, prin care cer să I se dea posibilitatea șefilor CEO să aloce un buget pentru aceștia. Altfel, angajații rămân fără salarii.

 

”Oamenii sunt în pericol”

 

 

Mihai Weber: ”Cei 1800 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia riscă să-și piardă locurile de muncă dacă nu sunt ajutați. 

Alături de colegii mei parlamentari, domnii Cristinel Rujan și Claudiu Manta, am depus un amendament la proiectul de lege privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 27/2023, care să permită conducerii Complexului Energetic Oltenia alocarea bugetului pentru salariile celor 1800 de oameni, care altfel nu ar mai putea fi platiți. 

Fac, astfel, un apel public către toți parlamentarii gorjeni să lase deoparte orgoliile și ambițiile și să susțină acest proiect! Lipsa de acțiune este mult mai periculoasă decât orice demers, de aceea, cei care până acum s-au priceput doar să critice au șansa ca împreună cu grupurile parlamentare pe care le reprezintă sa facă ceva pentru gorjenii care riscă să rămână pe drumuri”, a declarat deputatul.

Vizualizări: 3,498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: