Actualitate

Sindicaliștii adoptă strategia lui Burduja

Liderii de sindicat care au primit convocarea pentru ședința Grupului de lucru anunță ce strategie vor aborda în data de 5 octombrie, atunci când va avea loc întrevederea de la Ministerul Energiei.

Reprezentanții salariaților nu-și doresc decât să fie respectat ce a spus Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, cu ocazia vizitei de la Gorj, și anume decalarea termenelor ce se regăsesc în Planul de Restructurare al Complexului Energetic Oltenia.

„Am primit convocatorul pentru data de 5 octombrie. Gândurile, ca să-l citez pe Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, când a fost în Gorj, sunt de decalarea termenelor din Planul de Restructurare. Nimic altceva nu ne interesează. Ne interesează ca această companie să funcționeze cât mai mult timp”, afirmă liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe.

 

Sindicaliștii amenință că, în cazul în care situația nu va decurge așa cum s-a promis inițial și nu vor avea loc discuții cu Comisia Europeană la jumătatea lunii octombrie, atunci vor trece la proteste. 

 

Vizualizări: 1,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: