Politică

Sindicalist despre Miruță: Nu poți să fii sfânt acasă, iar la București organizația să fie împotriva CEO!

Jocul duplicitar al deputatului USR Gorj, Radu Miruță, este sancționat, în sfârșit, de liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia. După ce au privit la pleoape, și-au dat și ei seama că somnul prelung duce spre moarte sigură. 

Miruță s-a bătut cu pumnul în piept că a reușit să-i salveze pe mineri și Complexul Energetic Oltenia în repetate rânduri, însă când a fost vorba de lucruri concrete, tocmai colegii săi de partid au dat cărțile pe față, arătând cu adevărat ce semnifică pentru ei CEO și producția energetică. 

Exemplele le cunoașteți cu toții, nu are rost să mă repet, comprimat, chiar îi spuneam unui amic ieri că v-au dat o claie de fân, dar pe la spate vă omoară vaca! 

Acum, după ce a fost singurul parlamentar USR care a votat amendamentele care vizau prelungirea contractelor de muncă, v-ați trezit și voi.

„Jocuri politice! Am văzut și eu acum cum s-a votat pentru Ordonanța 27. E foarte multă ipocrizie! Până la urmă, tot jocul este făcut de către unii pentru binele oamenilor sau cu adevărat își doresc mai mult închiderea Complexului Energetic Oltenia? Aceiași oameni, îmi aduc aminte, erau cei mai mari adversari ai Complexului Energetic Oltenia și ai producerii energiei pe bază de cărbune. Nu poți acasă să fii sfânt și la București tot ceea ce aparține de organizație să fie împotriva Complexului Energetic Oltenia”, a declarat președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe.

Ei, ca să nu se fi ajuns aici, toată spuma asta sindicală ar fi trebuit să se implice atunci când trebuia. Astfel, nu se mai ajungea ca angajații să fie privați de grupe, legea 197 nu o mai lua pe rute ocolitoare și pe macadam, condițiile de muncă nu mai duceau la a face victime, aveați front de lucru deschis exploatării, oengistii fugeau de mâncau jar dacă exista riscul să-și ia vreo câteva mii de cizme în cur și, nu în ultimul rând, nu își permitea nici mama Comisiei Europene să creioneze acel dezastru din PNRR sau planuri de restructurare diabolice. Despre asta este vorba! 

Deci, una peste alta, faptul că Miruță va chișat în freză și a reușit să-și facă un mic sindicat cu "răsboinicii" Tomescu & Mitrescu, sau să se erijeze în "Prâslea cel voinic", este politica indusă chiar de voi! Nu a fost tot timpul așa? PNL avea sindicatul lui, PSD avea sindicatul lui, acum, USR are sindicatul lui, ușor, ușor își face și AUR un sindicat, și basta! Adio prestige, se spune. Muncitorul… o să fie reprezentat de Sfântul Gogu! Luați de mă înjurați. Să vă fie pe cap, zic!

Vizualizări: 2,429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: