Actualitate

Șeful OPC Gorj a demisionat!

Mădălin Giurcău a demisionat din funcția de adjunct al OPC Gorj. Demisia acestuia vine într-un moment în care șefii săi,  de la nivel central, nu s-au sfiit să spună că la Gorj Comisariatul pentru Protecția Consumatorului nu își făcea datoria așa cum ar fi trebuit.

Demisia lui Giurcău vine la nici două săptămâni de la momentul în care a revenit în funcția de conducere.

"În cursul acestei dimineți, am primit și acceptat demisia domului Giurcău, (fostul, începând de luni) comisar șef adjunct al Comisariatului Gorj. Așa cum am semnalat și eu și Vicepreședintele Culeafă, problema ultimilor ani a fost un management discutabil!

Sunt localități în care nu s-a mai trecut de peste 10 ani sau, dacă s-a întamplat, s-a făcut într-o manieră superficială!", a declarat reprezentantul ANPC Horia Constantinescu. 

Mădălin Giurcău a revenit la conducerea OPC Gorj în primele zile ale acestei luni. El se suspendase din funcție la jumatatea anului trecut. Viitorul lui Giurcău în  fruntea instituției era sub semnul întrebării din moment ce una dintre concluziile ultimelor verificări, făcute de ANPC, în Gorj, a scos la iveală un management defectuos și faptul că anumiți agenți economici nu au mai fost verificați de ani de zile.

Vizualizări: 1,926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: