Social

Simulările arată că va fi dezastru la Bac. Elevii nu sunt pregătiți!

Un an de școală ba online, ba deloc, și-a pus amprenta pe nivelul de pregătire a elevilor. Simularea examenului de Bacalaureat arată că elevii nu sunt pregătiți. Chiar dacă rezultatele nu au fost publicate, sunt profesori care o spun deja. A recunoscut-o public directorul liceului de la Țicleni, Mihai Istrate, care a vorbit cu profesorii evaluatori și a aflat că, deși nivelul subiectelor a fost unul redus, rezultatele vor fi îngrijorătoare. “Elevii nu sunt pregătiți”, a concluzionat acesta.

Nici nu vor fi pregătiți, pentru că nu mai au când să meargă la școală. Elevii din anii terminali, clasele a VIII-a și a XII-a/a XIII-a, termină școala pe 18 iunie, au două vacanțe de Paște și cursuri 100% online timp de 14 zile între acestea, potrivit anunțului făcut joi de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Clasele terminale au vacanță de o săptămână de Paștele catolic și o săptămână de Paștele ortodox. Ministrul Educației a mai spus că între aceste două vacanțe elevii din clasele a VIII-a și a XII-a/a XIII-a vor face 100% școală online.

Probele scrise de la Evaluarea Națională au loc în intervalul 22-25 iunie, cele de la Bacalaureat în intervalul 28 iunie – 1 iulie.

Vizualizări: 1,848

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: